lördag 23 november 2013

Hej igen!

nu var de ett tag sen man skrev. man har inte mått bra precis, men men vissa stunder är helt underbara. Stort tack till våra vänner som ställer upp för oss.
Hanna har haft så ont i ena benet att hon inte kunnat gå på ett par dagar. Men nu går hon igen i alla fall så skönt. Hon har en infektion i kroppen som hon äter antibiotika för. Den ska hon äta i 10 dagar.
Den har gjort att hon fått sår på fingrar och på hjässan. Hon ser ut som en liten fågelunge med sina strån på huvudet här och där och kala fläckar. vi blev tvugna o klippa håret så det sonm finns kvar är stubb hon blev så besvärad när hon fick det i ögonen och i munnen. Idag hade hon väldigt lågt med trombocyter och så jag var in till gävle med henne så hon fick påfyllt. Det tar ca en halvtimme att fylla på. Men först lära de ta prover och invänta svaren innan de kunde göra det. så även de tog en stund kanske en timma. det var stressigt på morgonen vi hade försovit oss o hade 3 minuter på oss att kliva upp klä oss och stiga in i taxin. hanna blev såklart ledsen för hon inte hann äta frukost. Hon hann bara få i sig mediciner. Men på barnkliniken bjöd de henne på smörgåsrån och saft så då blev hon på bättre humör. I jour-rummet hann vi se en smurffilm och bygga med legoklossar och kaplastavar. Jag hittar på matteövningar till Hanna. vi räknar och mäter klossar o Hannas längd.
Allt gisk bra o hon kunde även lämna ett avföringsprov som de skickar på odling då kanske vi inte blir isolerade när vi kommer till Uppsala.
Hemma vill Hanna spela spel på datorn och hennes kanin har fått flytta in i en utebur på ben! Så den mår toppen nu! Kram allihopa o ta hand om er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar